Mac-tietokoneet ovat viimeiseen yksityiskohtaan asti hiottuja, tehokkaita ja laadukkaita tietokoneita, eikä olekaan ihme, että moni valitsee tietokoneekseen juuri Macin. Tietokoneen mukana toimitetaan kuitenkin vain rajallinen määrä lisävarusteita, ja kannattaakin miettiä, voisitko saada tietokoneestasi vielä enemmän irti – tarjolla oleva lisävarusteiden valikoima on nimittäin valtava.

Turvaa moneen tarpeeseen

Yksi suosituimmista kannettavan tietokoneen lisävarusteista on suojatasku tai -laukku, joka pitää Macbookin naarmuttomana esimerkiksi työmatkalla. Toisinaan ohuellekaan suojataskulle ei kuitenkaan ole tilaa, jolloin apuna toimii esimerkiksi mattapintainen suojakansi, joka asetetaan tietokoneen päälle. Myös näppäimistölle on olemassa erilaisia suojuksia, jotka estävät pölyn ja lian kertymisen tietokoneeseen. Julkista liikennettä käyttävät henkilöt tai avotoimistossa istuvat toimistotyöläiset arvostavat yksityisyyttä suojaavaa kalvoa, joka estää muita kuin käyttäjää näkemästä ruutua.

Tyylistä tinkimättä

Linjakas Mac on aivan kuin sisustusesine, joten toiset haluavat että myös lisävarusteet edustavat viimeisintä huippudesignia. Katseenkestävät lataavat hiirimatot, näppäimistöt ja hiiret viimeistelevät käyttökokemuksen ja tekevät kotitoimistosta miellyttävän. Myös erilaiset laadukkaat kuulokkeet, kaapelit ja adapterit on suunniteltu miellyttämään myös vaativampaa silmää.

Sitä mitä et löydä, et tarvitse

Koska Mac on ikoninen ja suosittu tietokone, on äärimmäisen todennäköistä että voi löytää netistä jotain käyttökokemusta parantavaa. Perustarvikkeiden lisäksi tarjolla on oma valikoimansa esimerkiksi kryptosijoittajalle, e-urheilijalle tai erityisen ergonomisia ratkaisuja toivovalle. Kannattaakin miettiä, voisitko saada pienellä vaivalla vielä hieman enemmän irti tietokoneestasi – moni meistä kun viettää sen ja muiden ruutujen ääressä tuhansia tunteja vuodessa.