Vuosi vaihtui, oli aika palata töihin, mutta toimisto kaipaisi pientä piristystä? Helppo ja edullinen tapa tuoda pientä uudistusta toimistolle on hankkia uunituoreet, yrityksen logolla varustetut mukit. Voit tilata netistä juuri toivomasi mukit ja saat ne nopeasti toimitettuna suoraan toimistollesi.

Musta, valkoinen vai mustavalkoinen?

Vaikka mukin yleisin väri onkin valkoinen, eivät kaikki halua tyytyä tavanomaiseen, oli se kuinka ajaton ja tyylikäs hyvänsä. Mustien ja valkoisten mukien lisäksi suosiotaan ovat kasvattaneet värilliset mukit sekä näppärät termosmukit.

Hyvä vinkki on hankkia toimistolle erivärisiä mukeja, jolloin mukit eivät mene niin helposti sekaisin ja henkilö voi valita omaan työtekijäpersoonaansa sopivan mukin. Osa työntekijöistä saattaa suosia tiettyä väriä ja erilaiset värit viestivätkin hyvin erilaisia asioita. Esimerkiksi keltainen saattaa nostaa henkilön pirteyden aivan uudelle tasolle, kun taas sininen on harmonian, luotettavuuden ja sympatian väri.

Heille, joilla on jo kaikkea

Yrityksen logolla varustetut mukit ovat myös käytännöllinen ja hyvä lahjavinkki. Jos muki menee lahjaksi, kannattaa valita hieman arvokkaampi ja tyylikkäämpi vaihtoehto. Esimerkiksi edellä mainitut termosmukit ovat paitsi käytännöllisiä, myös tyylikkäitä lahjoja. Termosmukin ja -pullon pitkäikäisyyden varmistamiseksi löytyy hyviä vinkkejä netistä.

Jos haluat viedä luovuuden vielä hieman pidemmälle, löydät valikoimastamme myös kuvamukit. Kuvamukiin voidaan painaa mikä tahansa painatus, esimerkiksi saajalle tärkeä aihe tai muisto yrityksen ja yhteistyökumppanin yhteisestä tapaamisesta. Uniikki kuvamuki sopiikin yritykselle kuin yritykselle, sillä sisällön voi räätälöidä täysin mieleisekseen.