Matkalaturit ovat tällä hetkellä lähes monien suosiossa. Lähes kaikilla on tänä päivänä laite, joka kaipaa latausta. Laturi on helppo valinta ottaa matkaan sillä, laturin käyttäjän ei tarvitse erikseen etsiä paikkaa, jossa kytkeä laturi pistorasiaan. Lataaminen onnistuu missä tahansa, eikä myöskään tarvitse itse pysähtyä kahvilaan tai muuhun paikkaan suorittamaan latausta.

Koska matkalaturit ovat tällä hetkellä monien suosiossa, ne ovat myös hyvä kohde markkinoida omaa yritystä ja näin sopivat myös erinomaisesti yrityksen asiakaslahjoiksi. Täältä löydät runsaan valikoiman matkalatureita myös liikelahjoiksi.

Pääsääntöisesti myytävät laturit ovat yksivärisiä, joten niihin on helppo saada oma yrityksen logo selkeästi esille ja laturi itsessään voidaan valita yrityksen värimaailmaan sopivaksi.

Hinta

Matkalatureiden hinta määrittyy niiden tehokkuuden mukaan. Asiakaslahjaksi voisi ajatella myös edullisempaa laturia, joka riittää puhelimen yhden kerran lataukseen. Mikäli asiakaslahjaan haluaa satsata enemmän voi valita laturin, jonka tehokkuus riittää useampaan latauskertaan.

Koko

Kokonsa puolesta laturit ovat erittäin tehokkaita sillä ne eivät vaadi runsaasti tilaa kuljettamisessa tai säilytyksessä, lisäksi ne kestävät myös talvella pakkasessa, jolloin monen puhelimen akku tyhjenee nopeasti.

Laturin lataaminen käy helposti ja useimmiten myös nopeasti verkkovirtaan kytkettynä, jonka jälkeen se on taas valmis mukaan otettavaksi.

Pienemmät 2000-3000 mAh laturit sopivat hyvin lyhyillä ajoilla käytettäväksi kuten työmatkoilla. Näiden lisäksi saatavilla on myös suurempia latureita, jotka sopivat pidemmille matkoille sekä useamman laitteen lataukselle.