Tabletti on monelle arjen pelastaja. Sitä on kevyempi kantaa kuin läppäriä ja kätevämpi käyttää kuin puhelinta. iPad auttaa sekä töissä että opinnoissa, ja lisäksi se on viihdekeskus, joka pelastaa monen tylsän matkan ja koti-illan.

iPad on itsessään laatutuote, mutta lisävarusteilla siitä saa vielä paremman! Tiesitkö, että padeille löytyy nykyään lisäherkkuja joka lähtöön? Kivijalkakauppojen valikoima voi olla rajallinen, joten on hyvä idea ostaa verkosta.

Perusteet kuntoon

Se, mihin käytät iPadiasi, määrittää lisävarusteiden hankintaa. Yksi asia, joka koskettaa melkein kaikkia, on kuitenkin akku. On lähellä katastrofia, jos virta loppuu kesken etäkokouksen tai kodin ulkopuolella. Hyvä ratkaisu on hankkia useampia latureita ja sijoittaa niitä niin kotiin, työpaikalle kuin autoonkin. Mainio hankinta voi olla myös varavirtalähde.

Jos puhuminen ja/tai kuunteleminen on tärkeässä osassa iPadisi käyttöä, kannattaa kuulokkeet pistää ajan tasalle. Monessa kodissa tablettia käyttävät myös perheen pienimmät ja heille kannattaa toki hankkia nimenomaan lapsille suunnitellut kuulokkeet. Kaiuttimet ovat ehdoton satsaus niille, jotka haluavat nauttia musiikista, elokuvista ja peleistä isommallakin porukalla.

Personoi ja suojaa iPadisi

Lipsahtiko padi lattialle tai kynsikö lemmikki näyttöä? Tällaista sattuu, joten kaikkeen kannattaa varautua. Tablettia suojaavat lisävarusteet ovat äärimmäisen fiksuja hankintoja. Näyttöä voi suojata suojalasilla tai -kalvolla, ja erilaisilla koteloilla ja kuorilla voi suojata laitetta kokonaisuudessaan.

Suojakotelon voi valita lempivärissään tai suosikkikuosissaan – näin näppärästi iPad muuttuu omannäköiseksi! Myös tableteille suunniteltuja laukkuja löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä.